Maavalitsus tunnustas kaitseliitlasi

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaitseliidu Valgamaa ridadesse astunud Kalev Härk kinnitab truudusevande andmist oma allkirjaga.
Kaitseliidu Valgamaa ridadesse astunud Kalev Härk kinnitab truudusevande andmist oma allkirjaga. Foto: Vello Jaska

Valga maavalitsus tunnustas Kaitseliidu Valgamaa maleva 92. aastapäeva üritusel tublisid malevlasi.


Maleva 92. aastapäeva pidulik aktus algas uute liikmete pühaliku tõotuse andmisega Helme ordulossi varemetes. Pärast seda siirduti Valgamaa kutseõppekeskuse Helme osakonna aulasse, kus toimus malevlaste tänamine.

Külalised täheldasid, et Kaitseliiduga oma vabast tahtest liitunud inimesed lähtuvad oma tegevuses missioonitundest ning lugupidamisest ja uhkustundest Eesti riigi vastu.

Maavanem Margus Lepik tõdes oma sõnavõtus, et Kaitseliit, kui vabatahtlik organisatsioon on olnud alati abiks Valgamaa ürituste läbiviimisel. „Oma koostöövalmiduselt on Valgamaa malev olnud alti esimene, kes oma koosseisuga erinevatele asutustele ja üritustele soovikorral abi pakub,» ütles Lepik. «Samuti on hea kuulda, et aastast aastasse liitub selle kodanikuühendusega uusi liikmeid, mis sisendab nii meisse kui kaitseliidu liikmetesse suure annuse enesekindlust ja turvatunnet.»

Tänukirjad seoses abi eest maakonna erinevate ürituste läbiviimisel said Kaitseliidu Valgamaa maleva liikmed Margus Lillipuu, Andrus Poola ning kapten Rein Luhaväli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles