Inimesed sõitsid Valga ja Tartu vahet aktiivselt

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veel neljapäevalgi võib esineda nihkeid Tartu jaama läbivate rongide graafikus.
Veel neljapäevalgi võib esineda nihkeid Tartu jaama läbivate rongide graafikus. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eesti reisirongiliiklust korraldava Elroni rongidega sõideti eelmisel aastal üle 6,5 miljoni korra, reisijate arv on kasvanud 12%.

«2015. aasta oli Elronile igas mõttes edukas – suurenesid rongisõitjate arv ning piletimüügi tulu,» ütles Elroni juhatuse esimees Andrus Ossip. «Ettevõtte tulemused ületasid tunduvalt aasta alguses seatud eesmärke. Usume, et tänavu kasutab uute mugavate rongidega reisimisvõimalust veel rohkem inimesi. Nende paremaks teenindamiseks oleme lisanud sõiduplaani täiendavaid kiireid ühendusi Tartu ja Narva suunale ning mujale.»

2015. aasta jooksul tehti Elroni rongidega 6 568 000 reisi, mida on 12% rohkem kui 2014. aastal,« sõnas Andrus Ossip. Elroni mullune piletitulu kasvas aastaga 17% – 11 773 000 euroni. »Rõõmu valmistab ka aasta keskmine liiklusgraafiku täitmise protsent, mis oli 99,35% elektrirongide ja 98,46% diiselrongide puhul,« lisas Ossip.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles