Kurikuulsused plaanivad vallutada terve Eesti

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna-Paulina Huttunen (vasakult), Danvar Lendre ja Kiur Kimmel näitasid, kui kurikuulus nende lauamäng tegelikult on. Mängu põhimõte on lihtne ning kui ajaloolised isikud ja faktid jäävad hästi meelde, läheb mängimine eriti ladusalt.
Anna-Paulina Huttunen (vasakult), Danvar Lendre ja Kiur Kimmel näitasid, kui kurikuulus nende lauamäng tegelikult on. Mängu põhimõte on lihtne ning kui ajaloolised isikud ja faktid jäävad hästi meelde, läheb mängimine eriti ladusalt. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Mis seob Hitlerit ja Mobutu Sese Sekot? Nad on kurikuulsused, kelle koondasid ühte mängu kokku kolm Valga põhikooli õpilast. Nüüd on noortel plaanis müüa endaloodud lauamängu huvilistele üle Eesti.

Minifirma Illuminati kolm noort Kiur Kimmel, Anna-Paulina Huttunen ja Danvar Lendre panid vahetult enne ettevõtluskonkurssi «Nupp nokib» pead kokku ja lõid lauamängu nimega Kurikuulsused.

Mängu loomist alustasid noored oktoobris, kuid nagu ikka, tehti suurem osa tööst ära viimasel päeval, kui valmis said viimased küsimused. Noori juhendas Valga põhikooli arendus- ja noorsootööjuht Maria Sikk, kes oli noorte suur innustaja. «Tema aitas meid veel transpordiga ja hoidis motivatsiooni üleval, kui meil see kaduma kippus,» kinnitas Lendre.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles