Neljandale ööpeole tuleb üle tuhande laulja

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talveöölaulupidu toob kokku hulga lauluhuvilisi.
Talveöölaulupidu toob kokku hulga lauluhuvilisi. Foto: Valju Aloel

Pühajärve laululaval saab juba neljandat korda teoks suur ühislaulmine. Märksõna on sellel aastal «Lumemaagia». 22. jaanuaril kell 20 algavale laulupeole on tulemas üle 50 koori 1000 lauljaga, mida on üle kahe korra rohkem kui varasematel aastatel. Laulupeol tuleb ettekandmisele 17 armastatud laulu.

Pidu algab kooride rongkäiguga GMP Clubhoteli Pühajärve rannaparklast mööda rannaalleed Pühajärve laululavale, mis on palistatud 500 küünlaga. Laulupidu avatakse lõkke süütamisega.

Solistidena astuvad teiste seas üles Lauri Saatpalu, Luisa Värk, Alen Veziko, Margit Tali ja Raen Väikene. Laulupeo kunstiline juht Siim Kalda soovitab kõigil reede, 22. jaanuar kalendris punaseks teha ning igal juhul kohal olla. Kaasalauljaid ja pealtvaatajaid on ootamas üllatused.

Korraldajad soovitavad kaasalauljatel ja külalistel kohal olla vähemalt pool tundi varem, et varuda aega parkimiseks, sest laulupeole on oodata varasemast oluliselt suuremat hulka rahvast.

Koorid tulevad kokku üle Eesti. Kõige kaugemad koorid saabuvad Saaremaalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles