Kiviõlis jagati suurslaalomi medaleid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeval algas Kiviõli suusakeskuses noorte mäesuusatajate võistlussari. Alexela noorte alpisarja kuuendast hooajast võtavad osa ka Valgamaa mäesuusaklubi MSK Väike-Munamägi noored.

Neljast etapist koosnevas võistlussarjas võtavad omavahel mõõtu U10, U12 ja U14 vanuseklasside noored. Esimese etapi käigus selgusid Kiviõli suusakeskuses ka Eesti noortemeistrid suurslaalomis. Võistlussarja teine etapp on 13. veebruaril Väikesel Munamäel, kus kavas nii suurslaalom kui slaalom.

U10 vanuseklassi tüdrukutest võitis esimese koha ja meistritiitli MSK Väike-Munamägi sõitja Emma Tammemägi. Hästi esines ka Brenda Järv, saavutades tubli kolmanda koha. Nende klubikaaslased Ronja Vindi ja Säde Toom tulid vastavalt neljandale ja seitsmendale kohale. U12 tüdrukute vanuseklassis pidi Brianna Mõttus leppima 7., Gerda Järv 9. ning Kadi Vindi 11. kohaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles