Detsembri horoskoop

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vanade roomlaste kalendris oli detsember aasta kümnes kuu, sealt ka selle nimi. 22. detsembrini on Päike Amburis, juhtplaneet õnnetoov Jupiter. Tänavu on Jupiter küll juba Kalades. Rohkem mõjutab meid aga Skorpionis liikuv Veenus, sest mõlemad on põhiolemuselt sensuaalsed ja loomingulised. Merkuur ja Marss on aga Kaljukitses, kutsuvad ettevaatusele. 22. detsembril liigub Päike Kaljukitse märki. Algab esimene talvekuu. Detsember on üsna rahulik kuu. Ainult Sõnnid ja Kaljukitsed on ajuti rahutud ja närvilised.

Jäär. Teate oma eesmärki ning oskate sellele keskenduda. Ainus oht: edu korral muutute liiga ambitsioonikaks, võite teisi solvata. Kuu lõpp on aga kena ja rahulik.

Sõnn. Detsembri esimesed päevad on pingelised ja tujutud. Hiljem võivad täitmata lubadused, vanad võlad ja liigne usaldus teile takistuseks saada. Traumaoht! Alles kolmandal kümmepäevakul läheb elu taas rahulikuks ja meeldivaks.

Kaksikud. Hea kuu, võite oma elu paremaks muuta, teha karjääri, abielluda. Seda eelkõige juba detsembri esimesel poolel. Teisel on pealehakkamist vähem ja konkurente rohkem. Teiste abile ei tasu siis loota.

Vähk. Jõudu ja pealehakkamist on küllaga, saavutusi ka omajagu. Takistuseks on ainult võimalikud terviseprobleemid detsembri keskel. Kolmandal kümmepäevakul on eeldusi populaarsust võita.

Lõvi. Nüüd pole teile võrdväärset ega võistlejat, seega täielik tegevusvabadus. Kolmandal kümmepäevakul teie teotahe väheneb ja tähelepanu nõrgeneb – ärge laske ennast petlike lubadustega haneks püüda! Kuu lõpp võiks siis olla soovide täitumise aeg.

Neitsi. Kuu esimene pool on teile nagu kriisist taastumise aeg. Tehke tulevikuplaane juba eeloleva aasta jaoks. Olgu need siis lepingud, nõupidamised või teiepoolsed uued algatused. Ärge ainult juhututtavaid liialt usaldage. Kuu lõpp võiks aga olla armastuse aeg.

Kaalud. Tulemas on aeg, mil saate oma paremat ja võimekamat poolt esile tuua. Seda nii vaimses kui ka emotsionaal­ses sfääris. Teie südamlikkus ja headus toovad nii sõpru kui armastust. Ka karjääritaotlustes olete edukas. Detsembri esimene pool on üks eredamaid aegu teie elus. Ainult see nõuanne: arvestage ka teistega, kuid ärge järgige halbu nõuandeid.

Skorpion. Olete küllalt aktiivne, nii teid ka märgatakse. Teie ideed äratavad huvi, neid on märksa lihtsam nüüd ka teoks teha. Võimalik on uus töö või tegevusala, parem palk ja miks ka mitte – uus armastus. Teisel kümmepäevakul märkate, et teil on oponente, aga kuu lõpp on rahulik.

Ambur. Jõudu ja pealehakkamist on palju, teie autoriteet tõuseb, ülemused on teie vastu heasoovlikud ja leplikud. Hea algus uueks ja paremaks aastaks. Kuid ärge kiirustage sündmustest ja võimalustest ette, nii jääb mõnigi võimalus kasutamata. Mõtelge majanduslikult.

Kaljukits. Kuu algus pole kiita, tuju on halb. Sellisel ajal ei tohiks teha tähtsaid otsuseid. Kui olete rahulikum, leidke see olulisem, millele keskenduda. Kõik oleneb nüüd teist endast, teistele ei maksa loota. Puhake korralikult, sest jõulude ajal võite kohata mõnda huvitavat inimest.

Veevalaja. See võib olla huvitavate sündmuste aeg, ent just head suhted on kõige alus. Kuu teisel poolel vältige konflikte, sest kaitsete oma vabadusi ja sõltumatust liigagi jõuliselt. Närvilisus võib kaasa tuua isegi avariiohu. Kuu lõpp annab võimaluse tehtud vigu heastada.

Kalad. Ametialane edu, reisid, kasulikud projektid – kõik on võimalikud. Kuu teisel poolel ei tohiks iseloomu näidata – vastasel juhul autoriteet langeb. Õnneks on kuu lõpp taas harmooniline ja probleemideta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles