Eestlased avastavad üha enam mäest alla tuhisemise võlusid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuutsemäe ja Väikese Munamäe suusakeskuste tööd juhtival Priit Tammemäel on talveperioodil käed-jalad tööd täis ning mäemõnude nautimist väga tihti just ette ei tule.
Kuutsemäe ja Väikese Munamäe suusakeskuste tööd juhtival Priit Tammemäel on talveperioodil käed-jalad tööd täis ning mäemõnude nautimist väga tihti just ette ei tule. Foto: Rein Säinas

Vigursuusataja Kelly Sildaru tõus ala tipptegijate hulka on mäesuusatamisele Eestis hulga tähelepanu toonud. Valgamaal saab sel alal oskusi proovile panna näiteks Kuutsemäe ja Väikesel Munamäe suusakeskustes. Mõlemat haldava Äärmusliku Spordi AS juhatuse esimees Priit Tammemägi rõhutab, et keskused täiendavad teineteist: üks on perekesksem, teine pakub tõsisemaid väljakutseid.

Kui kaua Väikesel Munamäel mäesuusatamisega juba tegeletud on?

«Väike Munamägi ehk Munakas on Eesti mäesuusatamise sümbol ja häll. Kõik need vähesed nimed, kes meil mäesuusatamises kunagi ilma on teinud, on seda oma kodumäeks pidanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles