Autod enam tunnelisse ei pääse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui vahepeal oli jalakäijatele mõeldud tunnel ka autojuhtide meelispaik, kust läbi sõita, siis nüüd on nende teed tõkestamas betoontõkised.
Kui vahepeal oli jalakäijatele mõeldud tunnel ka autojuhtide meelispaik, kust läbi sõita, siis nüüd on nende teed tõkestamas betoontõkised. Foto: Rein Säinas

Veel nädal tagasi said hoolimatud autojuhid Valgas Laia ja Raudtee tänava vahel olevat jalakäijate tunnelit otseteena kasutada. Nüüd on tunneli otstes betoontõkised. Valgustuse probleem aga ootab veel lahendust.

Napilt aasta tagasi kirjutas Valgamaalane, kuidas Laia ja Raudtee tänava vaheline jalakäijate tunnel on muutunud autode otseteeks. Toona lahenes mure tänu politsei aktiivsele tööle kiiresti. Hiljuti aga pöördus toimetuse poole murelik linnakodanik, kelle sõnul oli tunnel muutunud tõeliseks surmalõksuks. Endiselt oli seal näha autojälgi, veelgi hullemaks tegi aga olukorra see, et enam ei põlenud ka tunneli valgustus.

Valga linnavalitsuse linnahooldusameti juhataja Arno Uprus vastas järelepärimisele, et linn on murest teadlik ja nad teevad kõik, et see lahendatud saaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles