Saalihokiturniiri võit läks Priimetsa koolile

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priimetsa põhikooli oranžides vestides hokimängijad alistasid üksteise järel oma vastased. Ainsana võitles nende vastu viigipunkti välja Valga põhikool.
Priimetsa põhikooli oranžides vestides hokimängijad alistasid üksteise järel oma vastased. Ainsana võitles nende vastu viigipunkti välja Valga põhikool. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Neljapäeval selgusid Valga spordihallis Valgamaa koolide 6.–9. klasside poiste Eesti Koolispordi Liidu maakondliku saalihokiturniiri parimad. Kokku käis väljakul kuus võistkonda.

Maakondlikust turniirist tuli osa saama kuus võistkonda neljast koolist. Meeskonnad mängisid ühes alagrupis ning kõik kõigiga läbi, kuid parimad selgusid kahes kategoorias. Korraga pääses väljakule neli mängijat, ilma väravavahita, sest mängiti saalihoki minivariandi reeglite järgi. Mänguaega oli kaheksa minutit.

Võitjad selgitati välja nii rahvaliigas, kus ei tohi mängida ühtegi käesoleval saalihokihooajal litsentsi omavat mängijat, kui meistriliigas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles