Uuele salongile andsid nime lavendlikarva seinad

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksandr Berkis lõpetas mullu Riias tegutseva massaažitehnikaid õpetava Spa Schooli, mis andis rahvusvahelise diplomi, see tähendab õiguse tegutseda massöörina kogu Euroopas.
Aleksandr Berkis lõpetas mullu Riias tegutseva massaažitehnikaid õpetava Spa Schooli, mis andis rahvusvahelise diplomi, see tähendab õiguse tegutseda massöörina kogu Euroopas. Foto: Lea Margus

Valgas tegutseb uus massaažisalong, kus oma teenuseid pakub rahvusvahelise diplomiga masseerija. Teenuste nimekiri on ühe väikelinna salongi kohta tavatult pikk ja muljetavaldav.

Müllersoni ärimaja teisel korrusel asuvas salongis harmoneerub lavendliaroom helevioletsete seinte tooniga – nimi Lavendli Paradiis näib seda väikest salongi täpselt iseloomustavat. Peale aroomi hõljub ruumis rohkem tajutav kui kuuldav idamaine meloodia.

Kuigi nimi viitaks justkui paradiisile, võtab siseneja vastu asjaliku olemisega massöör, nooremapoolne mees – lätipärase nimega, kuid laitmatut eesti keelt rääkiv Aleksandr Berkis. Ruumi sisustus on mõneti tagasihoidlik, ometi väga meeldiv ja detailideni viimistletud. Olemas on kõik vajalik kvaliteetse ja teistest veidi eristuva teenuse pakkumiseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles