Vesine rada atleete ei takistanud

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
N13 vanuseklassis oli sarja kokkuvõttes parim Keiu Vakmann.
N13 vanuseklassis oli sarja kokkuvõttes parim Keiu Vakmann. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Tehvandi staadionil leidsid laupäeval aset Kaitseliidu 2016. aasta meistrivõistlused murdmaasuusatamises. Üheteistkümnes võistlusklassis selgusid võitjad enam kui 300 osaleja seast. Malevatest oli parim Valgamaa.

Kuigi mõni päev enne võistlust keeras taevataat veekraanid pärani lahti ning lasi pea kogu lumel ära sulada, siis ometigi aerutamisvõistluseks seekord ei läinud. Tehvandi staadioni kunstlumest rajakiht oli sedavõrd paks, et lasi üle Eesti Kaitseliidu malevatest kohale sõitnud suusasõpradel oma võistluse maha pidada. Võistluse käigus kohati päikesest särav taevakaar muutus küll viimaste võistlejate lõpetamise ajal ja autasustamise ajaks nutuseks, kuid see ei seganud toredast päevast maksimumi võtmist.

Kõige arvukamalt oli osalejaid D13 vanuseklassis. 44 osaleja seast tegi suurepärase sõidu Valgamaa maleva esindaja Keiu Vakmann, võttes oma klassi võidu. D18 klassis võttis võidu Mari Uha Jõgeva malevast, D18+ klassis läks võit Võrumaale Sirli Hannile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles