Tootsi Tasku kolis rahvale lähemale

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile avas kauplus Tootsi Tasku külastajatele uksed uues kohas, kolides Kuperjanovi tänavalt Vabaduse tänavale – ruumidesse, kus mitu aastat tegutses odavate riiete pood Feng, mis aasta lõpus Valgas kauplemise lõpetas.
Eile avas kauplus Tootsi Tasku külastajatele uksed uues kohas, kolides Kuperjanovi tänavalt Vabaduse tänavale – ruumidesse, kus mitu aastat tegutses odavate riiete pood Feng, mis aasta lõpus Valgas kauplemise lõpetas. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Valgas mullu sügisel uksed avanud kauplus Tootsi Tasku, kus rahval võimalus müügibokse rentida, kolis Kuperjanovi tänavalt kesklinna.

«Kolimine sai ette võetud, kuna inimestelt tuli tagasiside, et endine asukoht jäi liialt kõrvaliseks. Otsustasimegi linnarahvale poes käimise mugavamaks teha,» kommenteeris TT Kaubandus OÜ omanik Toomas Trommel kaupluse asukoha muutmist. Eile avaski Tootsi Tasku uksed juba kesklinnas, Vabaduse tänava ärihoones.

Trommeli sõnul on nad oma neli kuud kestnud tegevusega Valgas rahule jäänud. «Alati saab paremaks minna. Bokse on aga pidevalt renditud ning välja kujunenud juba kindlad rentnikud ja ostjad.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles