Toetajad annetasid Valga haiglale üle 3000 euro

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga haigla vanemfüsioterapeut Aive Vonk, haigla ravijuht Kristel Kivisild ja Valga Selveri juhataja Esta Järve sümboolse tšekiga, mis märgib seekordse heategevuskampaaniaga kogutud summat.
Valga haigla vanemfüsioterapeut Aive Vonk, haigla ravijuht Kristel Kivisild ja Valga Selveri juhataja Esta Järve sümboolse tšekiga, mis märgib seekordse heategevuskampaaniaga kogutud summat. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga haigla sai täna, 4. veebruaril kätte Selveris heategevuskampaaniaga kogutud toetusraha. Võrreldes mullusega on seda üle kahesaja euro rohkem.

Haiglale kogunes seekordse kampaaniaga toetusraha 3289 eurot. Valga Selveri juhataja Esta Järve andis haigla ravijuhile Kristel Kivisillale üle sümboolse tšeki vastava rahasummaga.

«Aasta on möödunud ja ääretult hea meel on seista siin ja anda üle tšekk, millel olev summa on kogutud koos Valgamaa klientidega. Selver üksi ei suudaks, kuid koostöös klientide ja koostööpartneritega saab see raha kokku kogutud. Hea meel on, et summa aasta-aastalt kasvab,» tõdes Järve tšekki üle andes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles