Grippi haigestumine on sagenenud

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grippi ja ülemiste hingamisteede viirusnakkustesse haigestumise tõttu on haigla haigete külastamise piiranud. Tegemist on ennetava abinõuga, et kaitsta patsiente.
Grippi ja ülemiste hingamisteede viirusnakkustesse haigestumise tõttu on haigla haigete külastamise piiranud. Tegemist on ennetava abinõuga, et kaitsta patsiente. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Veebruaris on grippi ja ülemiste hingamisteede viirusnakkustesse haigestumiste arv Eesti kasvanud. Gripijuhtude arv on tõusuteel ka Valgamaal.

Registreeritud andmete põhjal suurenes haigestumiste arv Eestis eelmisel nädalal 33 protsenti. Oluliselt kasvas seejuures grippi haigestunute osakaal.

Valga haigla uksel olev silt ütleb, et haiglas viibivaid patsiente palutakse kõrgenenud nakkusohu tõttu mitte külastada. Samas lisatakse, et haigele toodud paki või muud esemed saab anda haigla valvelauda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles