Muusikutepaar Lauri Õunapuu ja Meelika Hainsoo: pillimäng ja laul kodudesse tagasi!

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Õunapuu ja Meelika Hainsoo
Lauri Õunapuu ja Meelika Hainsoo Foto: Lea Margus / Valgamaalane

Metsatöllu Lauri «Varulven» Õunapuu ja varem Vägilastest, nüüd Lepasereest tuntud Meelika Hainsoo moto on: pillimäng ja laul kodudesse tagasi. Nad moodustavad muusikutepaari, kes täiendavad teineteist suurepäraselt – paar ollakse ka päriselus. Nad hindavad esivanemate pärandit ja räägivad pillist kui elavast olendist. Vesteldes nende kauni Karula rahvuspargi südamesse loodud kodu, vastse talutare puidulõhnalises köögis, lõpetavad ja alustavad Lauri ja Meelika teineteise lauseid, nagu oleks neil võime teineteise mõtteid lugeda. Küllap ongi, sest koos on elatud üksjagu aega. Looduseusku inimestena oleme sina peal ning räägime muusikast, pillimängust, maal elamisest ja muidu toredatest inimestest.

Mis vägi teid Karula kandi külge on köitnud?

Meelika Hainsoo: "Kolm aastat tagasi ostsime selle talukoha, ehitasime uue maja ja siin elame sügisest. Olen siinkandis käinud juba 16–17 aastat, külas väga heal sõbral Celia Roosel, kelle talu ei ole siit kaugel. Just see koht on mulle kogu aeg meeldinud. Lisaks elab siinkandis hästi palju toredaid inimesi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles