GALERII: Valga võttis koduväljakul kindla võidu

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeva õhtul toimus Valga spordihallis Läti meistriliiga kohtumine, kus vastamisi läksid BC Valga/Valka Maks&Moorits ning BK Jekabpils. Hirmkõva punktisaju korraldanud Saage ja Berkis viisid kodumeeskonna võidule, tulemusega 97 : 87.

Esimene veerandaeg läks Valga meeskonna taktikepi all ning lõpetati üsna turvalise 17 : 12 seisuga. Paraku tuli tagasilööke nii teisel kui ka kolmandal veerandajal. Teisel veerandajal suutis vastasmeeskond mängu tagasi tulla, visates 25 punkti Valga meeskonna 19 vastu.

Kuna kolmas veerandaeg on tihtipeale kujunenud Valga meeskonna kirsunaelaks, siis õnneks see nii ei olnud, kuid samas midagi hõisata ka polnud.  Valga meeskond tõi kokku 26 punkti, samal ajal kui Jekabpils täiendas oma punktisummat 28 silma võrra ning sellega oli tablool tulemus 64 : 63. Eelmistel veerandaegadel väga tasavägist mängu näidanud meeskonnad selgitasid parima viimasel ja otsustaval veerandajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles