Kadunud mehe elu võib olla ohus

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raigar
Raigar Foto: Politsei

Politsei palub kaasabi, et selgitada üleeile Tartu linnas kadunuks jäänud 1982. aastal sündinud Raigari asukohta.

Viimati oli lähedastel Raigariga telefonitsi kontakt pühapäeva, 7. veebruari õhtupoolikul, kui mees oli väidetavasti liikvel Tartus. Kogutud andmetele tuginedes on politseil alust arvata, et mehe elu võib olla ohus. Sellest lähtuvalt asus politsei kohe kadumisteate laekudes mehe asukohta selgitama. Praegusel ajal otsivad meest patrullid, lisaks kontrollitakse linna valvekaameraid, et selgitada nende kaudu tema võimalikku liikumissuunda.

Raigar on umbes 175 cm pikk, turske kehaehituse, siilisoengu ja kergelt habetunud näoga. Kodust lahkudes oli tal seljas musta värvi kapuutsiga jope, mille varrukatel on hallikat värvi triip. Jalas olid tal tumesinised teksased ning tumepruunid jalanõud.

Kõigil, kel on teavet kirjeldatud mehe asukohast või oskavad anda muud abistavat infot, palutakse ühendust võtta politseiga telefonil 730 8745 või hädaabinumbril 112.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles