Pardiralli korraldajad juhivad tähelepanu probleemile

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edukas heategevuskampaania.
Vähihaigete laste heaks Kadriorus korraldatud pardiralli osutus erakordselt edukaks.
Juuni 2014
Edukas heategevuskampaania. Vähihaigete laste heaks Kadriorus korraldatud pardiralli osutus erakordselt edukaks. Juuni 2014 Foto: Tairo Lutter.

Vähihaigete laste heaks toimuv heategevusüritus Pardiralli ootab teisipäevast  31. märtsini lasteaia- ja koolilapsi osalema reklaamplakati ja -video konkursil pealkirjaga «Miks ma linde ei toida?».

Konkursi eesmärk on teadvustada Eestis nii levinud lindude toitmise kombega seotud ohte ning panna lapsi loomingulise lähenemise kaudu selle teema üle juurdlema.

«Ilmselt kuuleme päevast päeva, kui oluline on tervislik toitumine, kuid mõtleme sellest enamikel kordadel ikka enda vaatenurgast. Kui kuulsime, et juba mitmed Kadrioru tiigil pesitsevad luigeperekonnad on inimkäe läbi vale toitmise tõttu surnud, mõistsime, et probleem on tõsine,» selgitas konkursi üks korraldajatest Sandra Liiv, miks otsustati selleteemaline õpilastööde võistlus välja kuulutada.

Copy
Tagasi üles