Tegus ja edukas ettevõtja plaanib haaret laiendada

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ala Talutehnika müügiplatsil ja ladudes on müügiks välja pandud väga suures sortimendis maainimesele töötegemiseks vajalikke tehnikaseadmeid ja tööriistu. Firma omanik ja juhataja August Paju näitab tööriistakohvrit, mis kulub ära igale meistrimehele.
Ala Talutehnika müügiplatsil ja ladudes on müügiks välja pandud väga suures sortimendis maainimesele töötegemiseks vajalikke tehnikaseadmeid ja tööriistu. Firma omanik ja juhataja August Paju näitab tööriistakohvrit, mis kulub ära igale meistrimehele. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Juba 12 aastat Helme vallas Ala külas tegutsenud Ala Talutehnika OÜ on hea näide, kuidas ka väikeses maakohas toimetav firma saab olla edukas. Nüüd on omanikul plaanis oma haaret laiendada.

Firma omanik August Paju on maast madalast talupidamisega kokku puutunud ning tehnika vastu juba lapsest peale huvi üles näidanud. Ka tema isa oli masinamees, kelle kõrval poiss masinate hingeelu tundma õppis. «Alal olen üles kasvanud, siinse kooli lõpetanud ning Tartu kutsekeskkoolis nr 17 instrumentaallukksepa ameti selgeks õppinud,» rääkis ta endast.

Pärast kutsekooli lõpetamist läks noormees tööle Nuia EPTsse, kus juba isa ees töötas. Tööd sai tehtud autoremondi liinil, traktoristi ja autojuhina. «Olin mõnda aega isegi Märjamaal rekkajuht. Kuid maaelu tõmbas ning mõne aja pärast olingi Alal oma vanematekodus tagasi,» meenutas Paju.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles