Pensionär maksab kirsturahast inkassofirmale tühisõitude eest

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paarieurosest prügiveoarvest sai oluliselt kopsakam inkassonõue. Samas on Lembit seda meelt, et maksab pigem inkassofirmale kui jäätmevedajale.
Paarieurosest prügiveoarvest sai oluliselt kopsakam inkassonõue. Samas on Lembit seda meelt, et maksab pigem inkassofirmale kui jäätmevedajale. Foto: Fotomontaaž: Arvo Meeks

Valgalane Lembit on mees, kes end oma põhimõtetes kuigivõrd kõigutada ei lase. Paraku on selline kindlameelsus pannud ta olukorda, kus kirsturahast tuleb tasuda arveid inkassofirmale.

Tegelikult ei ole mehe nimi Lembit. Oma moraalsest kindlameelsusest hoolimata on tal praegu pisut häbi. Ta tunnistab, et ka tema on käimasolevas vaidluses vigu teinud ega taha seetõttu kogu ilmarahva arvustavate hinnangute alla sattuda. Toimetusele on tema tegelik nimi teada.

Kõik sai alguse majakesest endises aianduskooperatiivis Valga Tambre linnaosas. Praeguseks on Valga kortermajas elav mees Tambres asuva ehitise kasutamisest enda kinnitusel täielikult loobunud, mistõttu ei teki seal ka olmejäätmeid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles