Lõvid lustisid lastega Lüllemäel

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärast tõsist rassimist kinnitati keha supi ja vastlakukliga.
Pärast tõsist rassimist kinnitati keha supi ja vastlakukliga. Foto: Kalev Härk

Traditsiooniliselt korraldavad Valga Lions (Lõvid) klubi liikmed igal aastal maakonna asenduskodude lastele vastlatralli. Kuna ilmataat oli sel aastal lumega kitsi, ei õnnestunud vastlaliugu lasta ja tegemised tuli viia siseruumidesse.

Vaatamata vihmasele ilmale, ei jäänud ka sel aastal vastlapäev lastega pidamata. Laupäeval kogunes Karula-Lüllemäe tervise- ja spordikeskuse saali veerandsada Valga Kurepesa ja Taheva sanatooriumi asenduskodu kasvandikku juhendajatega. Keskuse juhataja Valev Sisovi eestvõttel ja juhendamisel sai teoks sportlik päev: mängiti rahvastepalli ja võimed pandi proovile teatevõistlustes.

Valga Lions klubi presidendi Tõnis Balodise sõnul anti kõigile lastele tubli osavõtu märgiks diplom ja väike maius. «Pärast tõsist rassimist kinnitati keha supi ja vastlakukliga. Lastel oli tore, sportlik ja meeleolukas päev – vähemalt nii nad ise kinnitasid,» ütles klubi president.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles