Suured tööd sunnivad laenu võtma

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõuni rahvamaja saab sel suvel uhkema rüü. Sügiseks saab maja soojustatud ning fassaad uuendatud. Kultuuritempel saab ka uue ja moodsa ventilatsioonisüsteemi.
Nõuni rahvamaja saab sel suvel uhkema rüü. Sügiseks saab maja soojustatud ning fassaad uuendatud. Kultuuritempel saab ka uue ja moodsa ventilatsioonisüsteemi. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Palupera vallas on ees ootamas rahvamaja remont ja veevärgitööd. Mahukate tööde tegemiseks tuleb vallal võtta pangalaenu.

Vallavanem Terje Korsi sõnul on tegu aasta tähtsaimate töödega vallas. Et katta vallapoolne rahaeraldus, andis volikogu vallavalitsusele loa taotleda laenu. «Veebruaris korraldame riigihanke 305 000 euro suuruse investeerimislaenu võtmiseks. Laenuraha arvelt on plaanis uuendada Nõuni kultuurimaja fassaadi ja majja paigaldada ventilatsioon.»

Rahvamaja ehitaja leidmiseks on plaanis korraldada riigihange aprillis. «Juuni-september oleksid siis kuud, mille jooksul tööd peaks tehtud saama,» lisas Korss.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles