Naine lahkus omavoliliselt haiglast

Jüri Rüsülainen
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Krista
Krista Foto: Politsei

Politsei palub kaasabi, et selgitada välja eile Tartu haiglast omavoliliselt lahkunud ning kadunuks jäänud 58aastase Krista asukohta.

Raviasutusest lahkunud 165 cm pikk ja saleda kehaehitusega Krista on tõenäoliselt kõige kergemini linnapildis tuvastatav selle järgi, et tal on seljas põlvedeni ulatuv pruun mantel, millel on karvane krae, jalas püksid ja peas kootud tumepruun müts. Krista on ka kord varem kadunuks jäänud, toona leiti ta Ringtee tänavalt kõndimast üles ja toimetati tagasi lähedaste juurde.

Politsei kontrollib piirkondi, mille osas põhjust eeldada, et naine võiks sealkandis liikuda. Praeguseks on üle vaadatud nii haigla ümber jääv piirkond kui võimalik teekond Ihaste ja näiteks Rõõmu küla suunas, kuhu ta võinuks liikuda.

Kõigil, kel on infot kirjeldatud naise asukohast, palutakse sellest teada anda politsei telefonidel 730 8745 või 5330 1418 või hädaabinumbril 112.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles