Tunnustatud terviseedendaja: noorsootöö on õrn teema

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga noortekeskuse noorsootööjuht Maarja Mägi on kolleegidele meeskonnaliige, keda iseloomustatakse kui abivalmis, südamlikku ja väga empaatilist inimest, kes leiab ka keerulistes olukordades lahenduse – kui inimest, kellega saab luurele minna.
Valga noortekeskuse noorsootööjuht Maarja Mägi on kolleegidele meeskonnaliige, keda iseloomustatakse kui abivalmis, südamlikku ja väga empaatilist inimest, kes leiab ka keerulistes olukordades lahenduse – kui inimest, kellega saab luurele minna. Foto: Ülla Visnapuu

Teisipäeval said tunnustuse osaliseks tublimad terviseedendajad üle Eesti, Valgamaalt pälvis selle au noorsootöötaja Maarja Mägi.

Valga noortekeskuses noorsootööjuhina ametis olev Mägi sai tunnustuse Valga maavalitsuse ettepanekul, kuna on oma töökohas loonud meeskonna, kellega aidatakse noori ja kelle poole saab laps murega või suisa häda korral pöörduda.

Mägi sõnas, et tunnustus tuli suure ja hästi toreda üllatusena. Kui küsisin, mis on kõige suuremad mured ja probleemid tema töös, vastas ta esmalt, et kumbki ei ole õige väljend. «Minule on mu töö huvitav just sellepärast, et tegelen küll noorte muredega, kuid iga probleem on pigem väljakutse. Kuidas probleemile läheneda ja kuidas lahendada – kõik tuleb välja mõelda. Tihti ei ole see lihtne ja see ei ole kunagi ühtmoodi.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles