Valgamaa tegijad võidavad üha enam pulmaliste südameid

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrvas lilleäriga tegeleva Emerella OÜ omanik Kristel Veri on pälvinud hulk tänu- ja tunnuskirju. Hiljuti täienes ettevõtja tunnustuste nimekiri veelgi: Creditinfo Eesti AS tunnistas ettevõtte eduka Eesti ettevõtte tiitli vääriliseks.
Tõrvas lilleäriga tegeleva Emerella OÜ omanik Kristel Veri on pälvinud hulk tänu- ja tunnuskirju. Hiljuti täienes ettevõtja tunnustuste nimekiri veelgi: Creditinfo Eesti AS tunnistas ettevõtte eduka Eesti ettevõtte tiitli vääriliseks. Foto: Lea Margus / Valgamaalane

Eesti parima pulmafloristi tiitel tuli juba kolmandat korda Tõrva. Lisaks hindavad Valgamaal abiellujad kõrgelt meie peopaiku ja toitlustust ning väärt perekonnaseisuametnikku.

Veebilehel pulmad.ee selgusid pulmaliste möödunud hooaja lemmikud 23 kategoorias. Lilleseadjatest valiti parimaks Tõrvas asuva Lilleaida omanik Kristel Veri.

Florist, kelle lilleäri tegutseb Tõrva kõrtsihoones, on ametit pidanud pea 15 aastat ja oma kaupluses lillede vahel askeldades näib ta õnnelik. «Märkamine motiveerib ja annab inspiratsiooni.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles