Maakonda tuli kuus elupäästja medalit

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maksu- ja tolliameti Valga kontori läheduses asuv vana tuletõrjekaev oleks ühele väikesele poisile saatuslikuks saanud, kui läheduses poleks olnud Larisa Kobarat ja Viktor Juhkamit, kes suutsid lapse kaevust välja tõmmata.
Maksu- ja tolliameti Valga kontori läheduses asuv vana tuletõrjekaev oleks ühele väikesele poisile saatuslikuks saanud, kui läheduses poleks olnud Larisa Kobarat ja Viktor Juhkamit, kes suutsid lapse kaevust välja tõmmata. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kui päästeteenistus sel nädalal enda aumärkide saajad välja hõikas, selgus, et Valgamaale tuleb erakordne medalisaak: kuus inimest saab elupäästja medali, kolm päästeteenistuse medali.

Teiste seas said päästeteenistuselt elupäästja III klassi medali Larisa Kobar ja Viktor Juhkam, kelle kiire tegutsemine päästis väikese poisi uppumisest.

Eile hommikuks ei olnud maksu- ja tolliameti töötaja Kobar autasu veel kätte saanud, sest tööülesannete tõttu ei olnud tal võimalik teisipäeval pealinna medalit vastu võtma minna. «Kutse tuli, kuid helistasin neile, et tööl on väga kiired ajad.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles