Riho Karu: autunnet ei saa õpetada – see kujuneb

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel aastal nooremleitnandi auastme teeninud Riho Karu karjäär Kaitseliidus on arenenud pöörase kiirusega – viie aastaga tsiviilisikust Helme ükskkompanii pealikuks.
Eelmisel aastal nooremleitnandi auastme teeninud Riho Karu karjäär Kaitseliidus on arenenud pöörase kiirusega – viie aastaga tsiviilisikust Helme ükskkompanii pealikuks. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Valgamaa Omavalitsuste Liidu keskkonnaosakonna juhatajana tuntud tõrvalane Riho Karu näikse pealtnäha olevat pühendanud oma karjääri keskkonnale ja selle kaitsele. Kui paljud tunnevad teda aga kui ohvitseri ja õpetajat?

Paralleelselt ametnikukarjääriga on Karu mõne lühikese aastaga pürginud tsiviilelust Kaitseliidu Valgamaa maleva Helme üksikkompanii ülemaks, kandes nooremleitnandi auastet. Sellest aastast töötab mees Tõrva gümnaasiumi riigikaitseõpetajana. Uurime saabuva Eesti Vabariigi 98. aastapäeva eel, millega ta Kaitseliidus tegeleb ja mida tähendab talle riigikaitse.

Keskkond ja Kaitseliit – kas ja kui tihti need teie jaoks kattuvad?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles