Valga linn tunnustas aasta tegijaid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga linna aasta tegijatele anti üle eriilmelised auhinnad «Valga aastaring». Linna värvilist logot kandvad auhinnad on kavandanud ja valmistanud Eesti klaasikunstnik Eino Mäelt.
Valga linna aasta tegijatele anti üle eriilmelised auhinnad «Valga aastaring». Linna värvilist logot kandvad auhinnad on kavandanud ja valmistanud Eesti klaasikunstnik Eino Mäelt. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Vabariigi aastapäevale pühendatud kontsertaktusele Valga kultuurikeskuses kogunes täna õhtul hulk linnakodanikke. Aasta tegijad said tunnustuseks auhinna «Valga aastaring».

Valga linnal on tavaks tunnustada igal aastal isikuid, organisatsioone ja ettevõtteid, kelle tegevus jätnud jälje ning mõjutanud oluliselt linna arengut. Sellelgi aastal said auhinna viis aasta tegijale, kes panustanud aega ja teadmisi kodulinna hüvanguks ning kelle tegevus on olnud tänuväärne ja inspireeriv.

Pidulik kontsert- aktus algas ühise hümnilaulmisega, kus eestlauljaks oli õhtujuht Valdek Ott.

Copy
Tagasi üles