Nutitelefon võidab südameid ka vanema põlvkonna seas

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enne nutitelefoni muretsemist peaks inimene endale selgeks tegema, mida ta telefonist täpsemalt soovib ning seejärel otsustama. Alustades operatsioonisüsteemist ja ekraani suurusest, lõpetades kaalu ja värvivalikuga – sellest kõigest tuleks mudeli valikul lähtuda.
Enne nutitelefoni muretsemist peaks inimene endale selgeks tegema, mida ta telefonist täpsemalt soovib ning seejärel otsustama. Alustades operatsioonisüsteemist ja ekraani suurusest, lõpetades kaalu ja värvivalikuga – sellest kõigest tuleks mudeli valikul lähtuda. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Nutimaailmas esimesi samme tehes võib silme ees üsna kirjuks minna, sest valik on suur. Kui digiajastul üles kasvanud noored on nutitelefonid omaks võtnud mängleva kergusega, siis pisut eakamate inimeste süda kipub tuksuma ikka veel nuputelefonidele. Kuid ka nemad on julged katsetama.

Aja jooksul on inimeste eelistused mobiiltelefonidele muutunud. Samas kinnitavad mobiilsideoperaatorite esindajad, et ka eakamad inimesed on üha julgemad kätte võtma moodsama nutitelefoni.

«Tänased eakad erinevad üksteistest oma telefonikasutuse praktika poolest väga palju ja aina sagedamini näeme, kuidas mõni vanaema-vanaisa on aktiivsem telefonikasutaja kui noorem generatsioon. Teine ei julge aga lapselapse nutitelefoni kättegi võtta,» sõnas Tele2 seadmeekspert Kaido Larin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles