Selgusid parimad saalihokivõistkonnad

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Koolispordi Liidu saalihoki rahvaliiga finaalturniirist võttis osa kümme poiste ja kuus tüdrukute võistkonda.
Eesti Koolispordi Liidu saalihoki rahvaliiga finaalturniirist võttis osa kümme poiste ja kuus tüdrukute võistkonda. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Valga spordihallis viidi neljapäeval läbi Eesti koolispordiliidu 6.–9. klasside poiste ja tüdrukute saalihoki rahvaliiga finaalturniir.

Tüdrukute arvestuses osales finaalturniiril kuus võistkonda. Mängiti ühes alagrupis kõigiga läbi ning paremusjärjestus selgus grupis saavutatud punktisummade alusel. Parimaks tõusis üheksa punkti kogunud Mõniste kooli võistkond. Teiseks tuli kaheksa punktiga Viljandi Paalalinna kool ning kolmandaks seitsme punktiga Imavere põhikool. Järgnesid Oru põhikool, Tartu Forseliuse kool ning Lähte ühisgümnaasium.

Poiste arvestuses osales kümme kooli. Mängiti kahes alagrupis, kus mõlema grupi kaks paremat võistkonda jätkasid poolfinaalis. Esimeses alagrupis tagasid endale võrdsete punktidega edasipääsu Lähte ühisgümnaasiumi ning Krabi kooli võistkonnad. Teises alagrupis tagasid kindla edasipääsu Tartu Forseliuse kooli ja Paide ühisgümnaasiumi võistkonnad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles