Vallarahvas pidas kõige olulisemaks noortekeskuse avamist

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puka valla 2015. aasta kõige silmapaistvamaks teoks valis rahvas Puka noortekeskuse avamise. MTÜ Puka Noortepesa juhatuse liikmed on Kaija Tamm (vasakult), Kertu Tilga ja Cärol Tutk.
Puka valla 2015. aasta kõige silmapaistvamaks teoks valis rahvas Puka noortekeskuse avamise. MTÜ Puka Noortepesa juhatuse liikmed on Kaija Tamm (vasakult), Kertu Tilga ja Cärol Tutk. Foto: Kaidi Possul

Iseseisvuspäeva eelõhtul kogunes üle saja inimese Puka rahvamajja, et tähistada vabariigi aastapäeva ning tunnustada valla tublimaid tegijaid.

Maja perenaise Helgi Punga sõnul oli saali kohti valmis sätitud 120 ringis, kuid tulijaid oli rohkemgi. Piduliku õhtu esimene pool oli pühendatud vabariigi aastapäevale. Esinesid valla taidlejad. Lavale astusid Sangaste-Tõlliste-Puka segakoor, solistina Evald Raidma, segakoor U-Tuur, tantsurühm Vokiratas, noored solistid ja naisansambel.

Aktuse teine pool oli pühendatud valla tublidele tegijatele. «Kultuuri ümarlaual arvati, et peaks taaselustama valla tublimate tunnustamise vabariigi aastapäeval. Ettepanek viidigi ellu ning kokku esitati tunnustamiseks 47 nominenti. Tunnustamiseks valiti välja 11 kategooriat ja parimate väljavalimisel sai oma hääle anda vallarahvas,» sõnas Pung.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles