Kolm medalit jäi koju

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Saarele tema kaalukategoorias 
vastast ei olnud, seega proovis kuni 66kiloste hulka kuuluv Saar jõudu raske­kaallastega.
Ott Saarele tema kaalukategoorias vastast ei olnud, seega proovis kuni 66kiloste hulka kuuluv Saar jõudu raske­kaallastega. Foto: Veronika Saar

Valga lahtised meistrivõistlused noortele kreeka-rooma ja naistemaadluses leidsid aset laupäeval Valga spordihallis. Tihedas konkurentsis tegid Valga klubi maadlejad tubli tulemuse: kolm pronksikarva medalit jäi koju.

Osalejaid oli 23 spordiklubist kokku ligi 200. Lisaks Eesti klubidele olid kohal ka Läti ja Leedu klubidest kutsutud maadlejad. Võisteldi individuaalselt ja võistkondlikult.

Naistemaadluses jättis auhinnalise koha koju Sandra Leppik, kes kategoorias kuni 44 kilogrammi võitis kolmanda koha. Kadettide hulgas paistis kategoorias kuni 69 kilogrammi silma samuti pronksi vääriliselt võistelnud Tanel Põrk. Juunioride seas võistelnud Ott Saarel oma tavapärases kaalukategoorias (kuni 66 kilogrammi) vastaseid ei olnud, seega võistles Saar raskekaalus ja saavutas samuti kolmanda koha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles