Saadikud põikavad nii koolidesse kui haiglatesse

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga haigla
Valga haigla Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Riigikogu Vabaerakonna fraktsiooni liikmed on 2. ja 3. märtsil ringsõidul Valga-, Võru- ja Põlvamaal. Kavas on kohtumised koolides, haiglates, kogukondade ja ettevõtjate esindajatega.

Erakonna esimehe Andres Herkeli sõnul on Eestis palju olulisi teemasid, alates riigireformist ja valimisseadustest, keskkonnaküsimustest ja ka maksuteemadest, mille kohta Riigikogu liikmed ootavad tagasisidet ja küsimusi oma tööks.

Kahel päeval annavad saadikud kodanikuühiskonna koolitunde Otepää ja Valga gümnaasiumis, samuti Võrumaa kutsehariduskeskuses. Nii Võrus kui Valgas on kohtumine haiglas, Vabaerakonna liige Monika Haukanõmm hoiab haiglareformil Riigikogu sotsiaalkomisjoni aseesimehena teravalt silma peal.

Kohalike ettevõtjate ja omavalitsustegelastega kohtutakse nii Otepääl kui Valgas, Väimelas ja Põlvas. Kuigatsis osalevad saadikud kohaliku rahva korraldatavatel mõttetalgutel.

Riigikogu Vabaerakonna fraktsioonist osalevad kohtumistel Artur Talvik, Jüri Adams, Külliki Kübarsepp, Monika Haukanõmm, Krista Aru ja Andres Herkel.

Copy
Tagasi üles