Kauplusekett lõpetab alkoholimüügi lõppemisest teatamise

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Terve Eesti Sihtasutuse asutaja ja «Joome poole vähem!» kampaania eestvedaja Riina Raudne on kaupluseketi initsiatiivist positiivselt üllatunud.
Terve Eesti Sihtasutuse asutaja ja «Joome poole vähem!» kampaania eestvedaja Riina Raudne on kaupluseketi initsiatiivist positiivselt üllatunud. Foto: Arvo Meeks

Jaekaubanduskett Rimi otsustas, et ei teavita enam õhtuti kliente alkoholimüügi lõppemisest.

Sel esmaspäeval kohtusid NO teatris kampaania «Joome poole vähem!» peol inimesed, kes soovivad panustada alkoholi tarbimise kultuuri muutmisse ja kahjude vähendamisse Eestis. Üks lavalt alkoholimüüjatele tehtud soovitus viidi juba täide – nimelt ei tuletata Rimi keti kauplustes enam õhtuti meelde, kui kaua on jäänud aega alkoholimüügi lõppemiseni, kuna paljud kliendid peavad seda varjatud alkoholireklaamiks.

Terve Eesti Sihtasutuse asutaja ja «Joome poole vähem!» kampaania eestvedaja Riina Raudne on initsiatiivist positiivselt üllatunud. «Kampaaniat tehes saame inimestelt pidevalt ideid agressiivsena tunduva alkoholireklaami vähendamiseks.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles