Koerad laamendasid auto kallal

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koer. Foto on illustreeriv
Koer. Foto on illustreeriv Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Neljapäev vastu reedet toimus Valga linnas vahejuhtum, mille käigus lõhkusid koerad Allika tänaval seisnud auto. Politsei on alustanud juhtumi uurimiseks väärteomenetlust.

Reede hommikul hakkas mitmes Valgamaaga seotud Facebook`i grupis ringi liikuma uudis, et öösel vastu reedet kella kahe paiku ässitasid kaks noormeest, kelle vanus ei võinud olla rohkem kui 18 autole kallale kaasasolnud koerad. 

Postituse tegija sõnul võis vahejuhtum ise toimuda umbes kella kahe paiku öösel ning lammutustööd teinud koerad ei olnud kuigi suured- turjakõrgus võis ulatuda umbes põlvedeni. Väidetavalt oli naaber ärganud koerte haukumise peale, kuid liiga hilja, et ise sekkuda.

Lõuna prefektuuri presiesindaja Kerly Peitel kinnitas, et kell 8.49 avastati Valgas, et öö jooksul on maja ees seisval sõidukil lõhutud esiots. 

«Politsei alustas väärteomenetlust paragrahvi alusel, mis käsitleb varavastast süütegu väheväärtusliku asja vastu. Praegu teadaolevalt leidis see vahejuhtum tõesti aset Allika tänaval, kus avastati, et öö vältel on lõhutud neljarattalise mopeedi Aixam Mega esiosa. Ühe tunnistaja sõnul võisid juhtunuga seotud olla kaks meest, keda kortega seal piirkonnas liikumas nähti. Täpsed asjaolud ja kahju on väljaselgitamisel,» lisas pressiesindaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles