Otepää kool võttis Haanjast üldvõidu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuni viiendate klasside tüdrukute arvestuses saavutas Otepää gümnaasiumi õpilane Keiu Vakman esimese koha.
Kuni viiendate klasside tüdrukute arvestuses saavutas Otepää gümnaasiumi õpilane Keiu Vakman esimese koha. Foto: Võrumaa spordiliit

Eesti Koolispordi Liidu murdmaasuusatamise võistlustel Haanja suusakeskuses pistsid teiste eakaaslastega rinda ka Otepää gümnaasiumi noored. Koju toodi nii individuaalmedaleid kui võistkondlik võit.

Eri vanuseklassides käis kolmapäeval oma võimeid suusaradadel proovimas 189 noort suusasõpra. Kõige nooremate, 1.–5. klassi tüdrukute seas oli konkurents niivõrd tihe, et esikolmik mahtus 3,2 sekundi sisse. Võidu napsas selles klassis omale Otepää gümnaasiumi neiu Keiu Vakman, läbides kilomeetrise raja ajaga 2.29,2 minutiga. Tema selja taha jäid koolikaaslased Maria Liisa Mark ning Anni Lii Unn.

Päeva kõige suurema osalusega võistlusklassis ehk 5. klasside poiste grupis läks rajale 41 suusasõpra. Konkurentsitult oli selles klassis kiireim Otepää noormees Ivar Všivtsev, läbides kahekilomeetrise raja 6.21,7 minutiga. Tema lähim konkurent jäi maha enam kui 40 sekundiga. Neljandale kohale sõitis end sama kooli esindaja Samuel Tämm.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles