Valgas avab uksed Mööblimaailm

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rait Mirka (vasakul) ja Valmar Vaater ei teinud otsust Valka tulla niisama uisapäisa. Enne sai turgu uuritud ja end siinse valikuga kurssi viidud.
Rait Mirka (vasakul) ja Valmar Vaater ei teinud otsust Valka tulla niisama uisapäisa. Enne sai turgu uuritud ja end siinse valikuga kurssi viidud. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Esmaspäeval avab Valga Selveris uksed mööblisalong. Tegemist on aasta alguses loodud uue ettevõttega, kes lühikese ajaga avanud juba kaks kauplust.

Best Furniture OÜ eesotsas kahe noore mehega, Valmar Vaateri ja Rait Mirkaga, avab oma kolmanda Mööblimaailma salongi naistepäeva eel Valga Selveris. Neljapäeval, kui käisime uue kaupluse sisu piilumas, oli väljas veel üsna väike kogus näidiseid ja töö avamispäeva nimel käis. Ruumid ei olnud just suured, kuid suuri ruume ei olevatki tegelikult vaja.

«Ei tahaks minna seda teed, et toome sisse sada diivanit, mida keegi ei osta. Eesmärk on olla veidi nüüdisaegsem ja pakkuda ostjale täpselt sellist mööblit, mida ta vajab,» põhjendas Mirka. «Ei ole mõtet teha kauplusest mööbliladu ja inimestel on väga erinevad soovid.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles