Talv saabub öiste suusahüpete saatel

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talvepealinna pidustused algasid täna  traditsioonilise jõuluturuga.
Talvepealinna pidustused algasid täna traditsioonilise jõuluturuga. Foto: Otepää vallavalitsus

Sellel aastal algab talv 22. detsembril kell 1.38. Just siis saabub see ka Otepääle. Linn saab ühtlasi 14. korda talvepealinna tiitli, mida kannab kevadise pööripäevani.


Talvepealinna pidustused algasid aga juba täna kell 10 traditsioonilise jõuluturuga Otepää kultuurikeskuse pargis, mille korraldab Otepää Naisselts. Sellel aastal tahetakse varasemast enam pakkuda põnevust pisiperele: lapsi sõidutavad kelgukoerad.

Algusega kell 11 algas Otepää avatud noortekeskuses jõuluetendus kõige pisematele – Jorma Piiri «Jõuluissit oodates», mille seadis lavale keskuse juht Kadri Orav.

Algusega kell 17 toimub aga Otepää kultuurikeskuses teatrietendus «Saabastega kass» Otepää gümnaasiumi ja Otepää Rahvateatri esituses. Selle on lavale seadnud Otepää gümnaasiumi õpetaja Maarika Paavo ja Otepää Teatri juht Margus Möll.

Talvepealinna ürituste avalöök toimub aga 22. detsembri varahommikul. Tulegalerii viib otse Tehvandi hüppemäele, kus kell 00.30 algavad talve vastuvõtule pühendatud öised suusahüppevõistlused. Neid kommenteerib Heiko Heitur.

Publikut lõbustavad Maris Kajari spordiklubist Sparta, näitleja Veikko Täär ja Otepää line-tantsutrupp. Kell 01.38 toob talvepealinna lipu pärale suusahüppaja Jaan Jüris.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles