Kekkose suusasõidul osalejatest puudu ei tulnud

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
20. Kekkose suusasõidu võitis meeste arvestuses Meelis Rebane (poodiumil keskel), kes edastas teise koha omanikku Rait Pallot (vasakul) enam kui minutilise eduga. «Puhtalt suusaga tegin ära,» tõi mees ise oma võidu põhjuseks. Kolmanda positsiooni sõitis välja lätlane Janis Melbardis.
20. Kekkose suusasõidu võitis meeste arvestuses Meelis Rebane (poodiumil keskel), kes edastas teise koha omanikku Rait Pallot (vasakul) enam kui minutilise eduga. «Puhtalt suusaga tegin ära,» tõi mees ise oma võidu põhjuseks. Kolmanda positsiooni sõitis välja lätlane Janis Melbardis. Foto: Taavi Niittee

Pühapäeval anti Kääriku spordikeskuses start järjekordsele Kekkose-nimelisele suusasõidule, mille traditsioonilisele 14kilomeetrisele klassikasuusarajale suundus ligi 200 osavõtjat.

Kekkose rada on nime saanud Soome presidendi Urho Kaleva Kekkose järgi, kes külastas 1964. aasta märtsis toimunud legendaarse Eesti-visiidi ajal ka Käärikut. President matkas tol korral 17kilomeetrisel suusarajal ning veetis õhtu Kääriku spordibaasis.

Seekordse 20. Kekkose suusasõidu, mis tähistas 52 aasta möödumist Soome presidendi külastusest, võitis meeste arvestuses Meelis Rebane Danske Banki meeskonnast, teiseks jäi Rait Pallo Swedbank SKst ning kolmanda aja sõitis välja lätlane Janis Melbardis. Naistest oli kiireim Tea Pärnik Kalevist, järgnes Mare Ulp Swedbank SK esindajana ning kolmandaks jäi Aili Popp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles