Otepää lähistel ralliti lumisel ja jäisel rahvasprindil

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SU-klassis võistelnud Risto Laeksi VAZ 2107 kaotas teise vooru esimesel kilomeetril kurvis juhitavuse ning maandus katusel. Vaatamata sellele, et pealtvaatajatel õnnestus sõiduk ratastele lükata ning ka selle mootor käivitus, oli Laeks sunnitud võistluse purunenud tuuleklaasi tõttu katkestama.
SU-klassis võistelnud Risto Laeksi VAZ 2107 kaotas teise vooru esimesel kilomeetril kurvis juhitavuse ning maandus katusel. Vaatamata sellele, et pealtvaatajatel õnnestus sõiduk ratastele lükata ning ka selle mootor käivitus, oli Laeks sunnitud võistluse purunenud tuuleklaasi tõttu katkestama. Foto: Taavi Niittee

Laupäeval oli Otepää vallas Truuta külas kuulda vihaste mootorite mürinat, sest sealsetel teedel korraldatud Villa Müllerbeck Otepää rahvasprindis lugesid sekundid, mitte minutid.

Otepää linnast umbes kümmekond kilomeetrit eemal asuvas Truuta külas oli rahvasprindi võistlejatele eraldatud 3,2kilomeetrine, täies ulatuses jää ja lumega kaetud rallirada, mida pidi masinatel läbima vähemalt kahel korral kolmest. Kaheksas võistlusklassis pani oma sõiduoskusi proovile kokku 77 ekipaaži.

Kiirema aja välja sõitnud võistlejate seast selgusid käesoleva aasta EAL rahvasprindi ja Moskvich Liiga karika esimese etapi parimad. Lisaks peeti ürituse käigus maha Helmet Palmi mälestuskarikasarja teine etapp.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles