Otepää klubi noored liuglesid sarjavõidule lähemale

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teiloora Ojaste võitis N18 vanuseklassis kolmanda koha.
Teiloora Ojaste võitis N18 vanuseklassis kolmanda koha. Foto: Rein Säinas

ETV-Swedbanki noortesarja neljas etapp oli Valgamaa suusatajatele taas edukas. Otepääl tegutsev Karupesa Team võitis neli esikohta, samuti oli võidukas Jõulu suusaklubi esindav Otepää noormees Anders Veerpalu.

Karupesa Teami eestvedaja ning treener Tanel Ojaste tõdes, et võib rahule jääda nii eelmise etapi tulemuste kui tiimi esindajate positsioonidega nelja etapi järel. Kuigi sarjas on kavas ka viies etapp, on kaks klubi esindajat endale tänavuse üldvõidu kindlustanud: Ivar Všivtsev M12 ja Teiloora Ojaste N16 klassis. Läheb ju halvima etapi tulemus üldarvestuses mahaarvamisele.

Veel tõstis treener klubi esindajatest esile N18 klassis võistlevat Mariel Merlii Pullest. Kuigi eelmiselt etapilt tuli neljas koht, on see Ojaste kinnitusel väärt tulemus. «Arvestada tuleb, et tegu oli tõelise suusakrossiga – sellisel võistlusel võitjale pooleteise sekundiga kaotada pole häbiasi.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles