Masendav esimene veerandaeg maksis Valgale kätte

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teisipäeval sai Pärnu Sadam Valgast jagu, kuid lahingut oli täie raha eest mõlemal pool. Loodetavasti läheb reedel Valga spordihallis Rakvere Tarvaga paremini.
Teisipäeval sai Pärnu Sadam Valgast jagu, kuid lahingut oli täie raha eest mõlemal pool. Loodetavasti läheb reedel Valga spordihallis Rakvere Tarvaga paremini. Foto: Liisi Ploom

Teisipäeva õhtul läks Valga-Valka / Maks&Mooritsa meeskond Alexela meistriliigas vastamisi Pärnu Sadamaga. Paraku tuli piirilinna meeskonnal võõrsil vastu võtta 89 : 78 kaotus.

Valga-Valka meeskond haaras esimesel veerandajal kohe initsiatiivi. Paraku suutis Pärnu Sadam kibekiirelt kaitse korvi all lukku panna ja meie meestel ei jäänud muud üle, kui üritada seda lahti muukida kas korvi alt või kõmmutada kaugelt peale.

Kui Valga-Valka esimesed kümme punkti tulid üsna kiirelt, siis ülejäänud jäid kusagile õhku rippuma ja läbi korvirõnga ei läinud. Pärnu haaras aga ohjad ja lõpetas esimese veerandaja üsna masendava eduseisuga 25 : 10. Kuid iga meeskond, kes piirilinna esindajatega mänginud, teab, et kuni pole kõlanud lõpuvile, pole miski kadunud – ka suuremast kaotusest on tagasi tuldud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles