Presidendi elulooraamatus on koht ka piirilinnal

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mälestusmärgi avamine Läti kunagisele riigijuhile Kārlis Ulmanisele Valkas. Endised presidendid Valdis Zatlers (vasakul) ja Guntis Ulmanis.
Mälestusmärgi avamine Läti kunagisele riigijuhile Kārlis Ulmanisele Valkas. Endised presidendid Valdis Zatlers (vasakul) ja Guntis Ulmanis. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Läti endine president Valdis Zatlers esitleb esmaspäeval Viru Keskuse Rahva Raamatus oma uut raamatut «Vaat, kes ma olen! ».

Seitsmenda Läti presidendi Valdis Zatlersi memuaaride raamat on kirjutatud vene keeles ja on esmakordselt kaasaegses Läti ajaloos adresseeritud venekeelsele auditooriumile.

Oma autobiograafilises raamatus kirjeldab Zatlers oma elu vene rahva hulgas. Üks peamisi raamatu eesmärke on toetada lätlaste identiteeti – meenutada, millist rolli mängib riik iga inimese elus, milleks on vaja hümni ja lippu ning mida võib igaüks meist oma riigi heaks teha.

Copy
Tagasi üles