Valgalased näitavad motomessil maailma suurimat sõjaveokit

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Militaarmuuseum on sellelgi aastal Motoexotikal kohal. Major Meelis Kivi sõnul mindi tänavu välja Kraziga, mis napilt messialale sisse mahtus. KrAZ-tüüpi masinaid hinnatakse eelkõige nende lihtsuse ja töökindluse poolest, eriti just sõjaväe taktikaliste veoautode seas. KrAZ-255 kaal on ligemale 12 tonni ja kõrgus 2,9 meetrit.
Militaarmuuseum on sellelgi aastal Motoexotikal kohal. Major Meelis Kivi sõnul mindi tänavu välja Kraziga, mis napilt messialale sisse mahtus. KrAZ-tüüpi masinaid hinnatakse eelkõige nende lihtsuse ja töökindluse poolest, eriti just sõjaväe taktikaliste veoautode seas. KrAZ-255 kaal on ligemale 12 tonni ja kõrgus 2,9 meetrit. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Motomess Motoexotika avas eile 13. korda uksed, et tuua enne motohooaja algust külastajateni mootorrataste ja elustiiliga seotud uudiseid. Valga militaarmuuseum on kohal eriti põneva esitlusega.

Motoexotikal on korraldaja sõnul ka motopisiku levitamise roll. «Kohal on mitu suurt autokooli, kes tutvustavad võimalusi A-kategooria lubade tegemiseks. Samuti pannakse rõhku motospordile – nii tutvustavad legendaarse Vihuri kaubamärgi taastanud Vihurmoto eestvedajad lapsevanematele, millised võimalused on 5–8aastastel lastel turvaliselt motospordi harrastamiseks,» märkis Motoexotika projektijuht Anders Urbel.

Valgamaalt on sel aastal taas oma väljapanekuga väljas Valga militaarteemapark, mis eelnevatel aastatel huvilisi meelitanud üsna suurel alal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles