Võistu laulis üle poolesaja noore solisti

, Valgamaalane
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
11–13aastaste grupis pälvis Valga linna lauluvõistlusel esikoha Arianne Reima, kes oma julge ja artistliku esinemisega võlus lisaks žüriile ka publikut, kes võimsa aplausiga tüdrukule kaasa elas. Neiu juhendaja on Marina Jerjomina.
11–13aastaste grupis pälvis Valga linna lauluvõistlusel esikoha Arianne Reima, kes oma julge ja artistliku esinemisega võlus lisaks žüriile ka publikut, kes võimsa aplausiga tüdrukule kaasa elas. Neiu juhendaja on Marina Jerjomina. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Hooaja esimesel piirkondlikul lauluvõistlusel astusid Valga kultuurikeskuses lavale kohalikud noored solistid. Laulumaraton, kus selgusid edasipääsejad maakondlikule võistlusele, kestis suisa viis tundi.

Ühtekokku laulsid laupäeval kuues vanuserühmas võistu 52 noort lauljat, nende hulgas kaheksa poissi. Solistidele olid pöialt hoidmas vanemad, sõbrad ja tuttavad. Võistluse «Valga laululaps 2016» juhatas sisse volikogu esimees Ivar Unt, kes soovis edu žüriile parimate väljavalimisel ning kõigile solistidele: «Okas kurku!»

Võistluse avas seitsmeaastane Kristella Aas, kes laulis Riine Pajusaare «Liivalossilaulu». Järgnesid laulud loomadest ja putukatest ning muidugi emast ja isast, õnnest, kodust ja armastusest. Põnev oli jälgida laste esitusi, nende isikupära ja artistlikkust. Mõnel ajas esinemisnärv sõnad sassi või viisijupi helistikust välja, samas oli neidki, kes tundsid end laval vabalt ja julgelt ning tegid oma esinemisest tõelise show. Pealtvaatajad toetasid tugeva aplausiga aga kõiki soliste.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles