Suusatamises tuli häid kohti ka Valgamaale

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti seeniorsportlaste 2016. aasta meistrivõistlustelt murdmaasuusatamises, mis peeti maha pühapäeval Jõulumäe tervisespordikeskuses, tuli nii mõnigi medalikoht ka Valgamaale.

Vabatehnika ühisstardis hoolitses valgamaalaste parima tulemuse eest Ene Aigro, kes N55 klassis saavutas esikoha. N30 klassis sõitis end teisele kohale Aili Popp ning N45 klassis saavutas Kaja Tättar kolmanda koha. Kahjuks Valgamaa meestel sõit nii hästi ei edenenud ning M40 klassis lõpetas Imre Õim sõidu kuuendal ning Ahti Külm kaheksandal kohal.

Klassikadistantsi eraldistardis hoolitsesid medalisaagi eest taas meie naissuusatajad. N55 klassis saavutas Ene Aigro esimese koha ning samasuguse tulemusega sai hakkama ka N30 klassis suusatanud Aili Popp. N45 klassis sai Kaja Tättar kolmanda koha. M45 klassis tuli Ilvar Sarapson viiendale ja M40 klassis Ahti Külm üheksandale kohale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles