Fitnessipäev tõi kohale ligi 60 naist

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stripaeroobika ja Zumba treener Kristiina Musto(vasakul), ürituse korraldaja ja Zumba treener Sandra Viljumson.
Stripaeroobika ja Zumba treener Kristiina Musto(vasakul), ürituse korraldaja ja Zumba treener Sandra Viljumson. Foto: Sandra Viljumson

Tõrva esinene fitnessipäev sai teoks 12. märtsil ja tõi kohale ligi 60 naist nii Tõrvast, Helme vallast, Valgast, Tartust, Võrust kui ka Tallinnast.

Päeva alustas lõbusa strippaeroobika treeninguga Kristiina Musto ning sellele järgnes tantsuliselt energiline zumba-treening, kus treenerid olid Sandra Viljumson ja Kristiina Musto.

Pärast aktiivset osa jätkus päev toitumisnõustaja Kati Orgu inspiratsiooniloenguga tervislikust toitmumisest. Ta rääkis levinumatest toitumisega seotud müütidest ning jagas nõuandeid ja nippe, kuidas iga naine saab pisemategi muudatustega oma elukvaliteeti tõsta ja liikuda tervislikuma elustiili poole. Osalejate vahel läks loosi mitemsuguseid auhindu.

Ürituse korraldaja, MTÜ Tõrva Algatus liikme Sandra Viljumsoni sõnul oli neil soov innustada naisi iga päev hoolt kandma oma tervise eest. «Tervisliku eluviisi üks osa on regulaarne treening ning eeskätt õige ja tasakaalustatud toitumine. Tõrva esimese fitnessipäevaga soovisimegi näidata, et treenimine võib olla ühtaegu nii tõhus kui ka lõbus ja iga pisemgi muudatus menüüs on oluline,» sõnas ta. «Osalejatelt saadud tagasiside põhjal saab öelda, et fitnessipäev oli väga edukas ning kindlasti sai alguse uus traditsioon,» nentis korraldaja.

Ettevõtmist toetasid Tõrva linnavalitsus ja Valgamaa tervisenõukogu. Oma panuse päeva õnnestumisse andsid treenerid, toitumisnõustaja ja osalejadki.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles