Tõrvas saab nalja ja naeru

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estraaditrupp Tõrva Tilgad koosseisus (vasakult) Asta Mäeorg, Helbe Sillaots, Valdeko Kalamees, Ain Veebel ja Kalle Vister.
Estraaditrupp Tõrva Tilgad koosseisus (vasakult) Asta Mäeorg, Helbe Sillaots, Valdeko Kalamees, Ain Veebel ja Kalle Vister. Foto: Vello Jaska

Saabuval nädalavahetusel leiab Tõrvas aset huumorifestival, kus kahel päeval astuvad üles naljamehed ja -naised siit ja kaugemalt. Näha saab sketše ja näidendeid ning kuulata pillimängu.

Tõrva kultuurimaja ja estraaditrupi Tõrva Tilgad eestvedamisel teoks saav festival saab alguse laupäeva pärastlõunal, kui kohaliku kultuurimaja lavalaudadel asuvad kohaletulnuid naerutama Tartu huumoriklubi Kihva, Abja pensionäride näiterupp Kolmas Voorus ja Tõrva Tilgad isiklikult.

Huumoripäeva nime kandva ürituse idee, kus esitamisele tulevad humoorikad estraadisketšid koos muusikaliste vahepaladega, sai Tõrva Tilkade juhendaja ja liikme Valdeko Kalamehe sõnul alguse juba aastaid tagasi. «Pikka aega hulkus peas mõte, et kutsuks sõpruskollektiivid kokku ja teeks õige koos nalja. On ju kõigil erinev repertuaar ja seega ka vaatajatel huvi ehk suurem.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles