Protestiga on lubanud liituda ka Valgamaa veokijuhid (1)

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui täna liiguvad raskeveokid teedel tavapärases rütmis, siis homme võib neid näha teedel seismas, sest tegemist on üle-eestilise protestiaktsiooniga.
Kui täna liiguvad raskeveokid teedel tavapärases rütmis, siis homme võib neid näha teedel seismas, sest tegemist on üle-eestilise protestiaktsiooniga. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Raskeveokite juhid korraldavad homme keskpäeval üleriigilise protestiaktsiooni ja seiskavad kõikjal Eesti teedel 45 minutiks oma sõiduvahendi. Protestiga liitumisest on teada andnud enam kui paarsada juhti – ka Valgamaalt.

Postimees kirjutas möödunud reedel, et Eesti teedel on kujunenud olukord, millega pole rahul ei veoettevõtted, autojuhid ega tegelikult ka politsei. Meeleavaldusega tahetakse tähelepanu juhtida järelevalveorganite tegutsemisele ning viidata elementaarsete töötingimuste puudumisele.

Valga transpordiettevõtte AS A-Karuse juht Allain Karuse toetab teisi transpordiettevõtteid ja ütles, et politseist on tehtud riigi trahvimasin. Karuse lisas, et tõenäoliselt osaleb aktsioonil mõne masinaga.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles