Kergejõustiklased tulid Jõhvist mitme medaliga

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laura Trašanov
Laura Trašanov Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga spordiklubi Maret-Sport kergejõustiklased võtsid nädalavahetusel osa nii Jõhvi kergejõustikuturniirist kui ka Balti A-klassi talvisest maavõistlusest.

Laupäeval Ahtme kergejõustikuhallis aset leidnud Jõhvi Cupil saavutas poiste A-vanuseklassi 50 meetri jooksus ajaga 6,6 sekundit esimese koha Kevin Koik. Klubikaaslane Ott-Mait Põldsepp sai samal alal ajaga 6,9 sekundit aga kolmanda koha. Kaugushüppes tulemusega 5,33 meetrit ning kõrgushüppes 1,65 meetri ületamisega saavutas Kevin Koik teise koha. Kuulitõukes oli ületamatu Ott-Mait Põldsepp, kes tulemusega 11,72 meetrit sai esikoha. Kõrgushüppes tuli noormehel aga tulemusega 1,45 meetrit leppida kolmanda kohaga.

Tüdrikute B-klassi 50 meetri jooksus tuli Cätrin Rikka ajaga 7,2 sekundit kolmandale kohale. Mari-Liis Taniel lõpetas jooksu kuuenda ning Kelly-Anete Koik 13. kohaga. 150 meetri jooksus tuli Cätrin Rikka aga teisele kohale, joostes välja aja 21,3 sekundit. Mari-Liis Taniel sai neljanda ja Linda Balodis kuuenda koha. Kõrgushüppes saavutas Kelly-Anete Koik tulemusega 1,50 meetrit kolmanda koha ning Linda Balodis lõpetas võistluse kuuenda kohaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles